Covid-19

Covid-19

Ook tijdens de coronacrisis zijn we geopend. Graag informeren we je over welke maatregelen wij hebben genomen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen, zodat u ook in deze tijd onbezorgd bij ons kan verblijven.
1,5 Meter
 • Eigenlijk is de indeling van het gastenverblijf al dusdanig dat je elkaar weinig tegen hoeft tegen te komen. Het Gastenverblijf is een apart gedeelte van de voormalige boerderij, je komt dus niet bij ons in huis. Het gastenverblijf heeft een eigen ingang. 
 • Het contact met u als gast zullen we zoveel mogelijk beperken en rekening houden met de 1,5 meter afstand. We begroeten u dan ook niet met de hand, maar wel met een vriendelijke glimlach. De sleutel zal alvast voor u klaar liggen op de kamer. Het is bij ons ook mogelijk om geheel contactloos in te checken. Telefonisch of op een afstand kunnen wij u naar uw kamer wijzen.

Hygiëne
 • Natuurlijk maken we altijd goed schoon maar nu is er bij ons nog meer aandacht voor het zorgvuldig schoonmaken van onze accommodatie.
 • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
 • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.
 • Voor u als gast is er de beschikbaarheid tot voldoende basisbenodigdheden zoals, handzeep, handgel, keukenrol, tissues en andere schoonmaakmiddelen. Ook vindt u in de informatiemap op de kamer adresgegevens over de lokale huisartspraktijk en de route naar de spoedhulp.

Eten en drinken
 • Helaas zijn alle cafe’s en restaurants in Streefkerk gesloten. Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat je verhongerd! Ook kun je de lekkerste gerechten van lokale restaurants afhalen of  laten bezorgen! Onze kamers bevatten zelf ook diverse mogelijkheden om een heerlijke maaltijd klaar te maken. Zo heeft iedere kamer een eigen volledig uitgeruste keuken.
 • Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om een heerlijk ontbijt bij te boeken. Wij verzorgen hiervoor een goed gevulde picknickmand, welke bij aankomst al voor u klaar staat op de kamer, zodat u de volgende ochtend op uw eigen gekozen tijdstip hier lekker van kan genieten.

Buiten
 • Ruimte genoeg! De kamers beneden hebben hun eigen terras/zitje. Het erf is groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden.

Uitstapjes
 • Helaas zijn culturele uitjes geen optie en is de horeca gesloten. Maar het allerfijnst is het om in de mooie omgeving te wandelen of te fietsen. Dat kan altijd en het is niet druk. In de B&B liggen diverse wandel- en fietsroutes klaar. Neem wat lekkers mee voor een picknick onderweg en je bent er heerlijk even tussenuit.

Betaling
 • We hebben een pinautomaat, maar we vragen u het liefst de betaling over te maken per bank. Zo beperken we het contact tot een minimum. Maar: we staan nog altijd klaar om een praatje te maken.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over onze Corona maatregelen. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan vooral contact met ons op.
Graag tot ziens bij Gastenverblijf Rodenburg!

Arianne Rodenburg