Onze service

Onze service

Wat hebben wij u te bieden?

Bij aankomst bij ons gastenverblijf zullen de bedden voor u zijn opgemaakt, staat de koelkast alvast koud en staat er koffie/thee tot uw beschikking. Op al onze kamers kunt u gebruik maken van het gratis Wifi netwerk en is het bij ons mogelijk om uw auto te parkeren op ons eigen terrein. Optimaal genieten, zonder zorgen.
Maar onze service gaat verder dan het standaard. Zo bieden wij u nog meer opties voor een heerlijk ontspannen verblijf bij ons!


Ontbijt

Ontvang bij aankomst van ons een goed gevulde ontbijtmand, zodat u de volgende morgen zelf kunt bepalen hoe, wanneer en waar u wilt ontbijten.

Heeft u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld een glutenvrij ontbijt dan is dit in overleg allemaal mogelijk.

Kosten p.p.p.n. € 10,-

(Kinderen t/m 10 jaar € 5,-)


Fietsverhuur

In samenwerking met diverse ondernemers uit onze omgeving is het bij ons mogelijk om fietsen te huren. Er zijn zowel stadsfietsen als e-bikes beschikbaar.

Regel dit eenvoudig zelf via www.ijzermanverhuur.nl

Stadsfiets v.a. € 10,-

E-bike v.a. € 25,-

Kinderzitje € 5,- per dag


Late check-out

Liever nog wat later vertrekken of eerder aankomen, zodat u nog wat langer kunt genieten van uw verblijf? Wij bieden beide opties. In overleg is dit vaak wel mogelijk.

Hiervoor rekenen wij per uur per kamer wat extra.

Kosten € 15,- per kamer per uur


BBQ

Zin om op een mooie dag lekker te barbecueën? Huur dan onze houtskool-bbq.

De huur van onze BBQ is inclusief een zak briketten en benodigdheden, zoals een starter en bbq-tangen.

Kosten € 30,-


Drinken

De koelkast is al gekoeld bij aankomst. Hierin kunt u ook alvast wat te drinken in klaar laten zetten. Bijvoorbeeld een koud flesje water of een verfrissend drankje uit onze eigen streek!

Vraag gerust naar de mogelijkheden en prijzen


Nog meer

Andere opties zijn in overleg ook altijd mogelijk, zoals gebak bij de koffie, lunchmogelijkheden, de kamer laten versieren voor een speciale gelegenheid of het reserveren van een tafel bij het restaurant in ons dorp.

Neem ook eens een kijkje bij onze arrangementen!