Stalkamer: Broekmolen

Stalkamer: Broekmolen

Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping van de verbouwde stal en is geschikt voor 1 – 6 personen ( 2 pers. bed, 2 pers. slaapbank en 2 pers. extra slaapkamer).

Wanneer u de deur open doet van deze kamer komt u in een sfeervolle gemoedelijke woonkamer. 

De woonkamer is uitgerust met een heerlijke (slaap-)bank, televisie en eethoek. Het heeft een compleet ingerichte keuken. (koelkast, gasfornuis, koffiezetapparaat (filterkoffie en senseo), waterkoker en oven). Wij zorgen ervoor dat de koelkast al gekoeld is bij aankomst. Wist u dat het mogelijk is om voor u hier alvast wat lekkers in klaar te zetten, zoals een lekkere borrelplank?

Op dezelfde verdieping vindt u een luxe badkamer met ruime inloop(stort)douche, badmeubel en toilet. Tevens zijn er handdoeken, baddoeken, washandjes, badjassen, tissues, handzeep en een föhn beschikbaar. 

Vanuit de woonkamer loopt u de trap op naar de slaapvide. Daar staat een ruim queen-size tweepersoonsbed met aan beide kanten een nachtkastje met nachtlampjes. Het bed is al voor u opgemaakt bij aankomst.

De kamer is geschikt voor 1-6 personen. Het is namelijk mogelijk een extra slaapkamer voor tweepersonen bij te boeken. Deze slaapkamer bevind zich direct onder de kamer Broekmolen op de begane grond. Via het gezamenlijke trappenhuis is deze kamer verbonden.

Aan de voorkant van de verbouwde stal vindt u een een zithoekje. Ook is er een picknicktafel aanwezig waar u met mooi weer heerlijk buiten kunt genieten van bijvoorbeeld uw ontbijt. Kinderen kunnen op eigen risico gebruik maken van de trampoline, schommels en glijbaan.

Het mogelijk om een kinderbedje of stretcher op deze kamer bij te plaatsen. Kinderstoel en spelletjes zijn eveneens beschikbaar tijdens uw verblijf. 

De kamer is ook in combinatie met de andere stalkamer (kleine molen 1-4 pers.) te huur.

Kamer boeken

Heeft u vragen of opmerkingen voordat u gaat boeken? Neem dan contact met ons op via het reactie formulier.