Uit eten

Uit eten

Heeft u geen zin om zelf te koken?
In onze omgeving zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden te vinden waar u terecht kunt voor een heerlijke lunch, borrel of diner! Ook is het mogelijk in de omgeving maaltijden af te halen of te laten bezorgen bij het Gastenverblijf!

Cafe Eeterij ’t Centrum ligt op een steenworp afstand van ons Gastenverblijf. U kunt daar terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, diner of gewoon om te borrelen. Ze bieden een ruime keuze aan speciaal bieren en zorgen dat er voldoende wisseling is van bieren op de tap.

De Heeren openen een nieuwe culinaire en gastvrije spot in het bijzondere en drijvende gebouw in de haven van Streefkerk, tegenover ons Gastenverblijf. Naast dat het imposante pand omgetoverd zal worden tot een toegankelijke brasserie met een warme en sfeervolle uitstraling, wordt er ook een gastrobar gerealiseerd waar het heerlijk toeven is.

Kom langs in een sfeervol restaurant gelegen in Oud-Alblas. Aan het riviertje de Alblas, vindt u restaurant De Krom. Ons restaurant begon in 1861, als café. Ruim anderhalve eeuw en een rijke horeca-historie later is De Krom volgroeid tot een moderne brasserie. Of u nu uitgebreid wilt lunchen of chic wilt dineren: u kunt bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd. Geniet in een ongeëvenaarde, authentieke sfeer.  

In het centrum van Streefkerk bevindt zich Cafetaria ’t Geveltje, een cafetaria die zeer goed aangeschreven staat en door veel mensen bezocht wordt. Cafetaria ’t Geveltje geeft je de mogelijk een bestelling te plaatsen via de telefoon op 0184-681950, maar je kunt ook in de cafetaria zelf bestellen om mee te nemen en je kunt ook bij snackbar Cafetaria ’t Geveltje zitten, bestellen en eten.